طبخ الكوسة دايت

طبخ الكوسة دايت


المقادير
 نصف كيلو كوسة 
نصف كوب فقط عصير طماطم فريش لان الكوسة مش بتحب الطماطم الكتير
بصله متوسطة مقطعه صغير

توابل "فلفل اسود-ملح"
شوربة لحمة او فراخ انا بستخدم شوربة اللحمة مش الفراخ
قطعه لحم مسلوقة لو حبه تحطي اللحمة في الطبيخ
هنا الكوسة غلتها كويس وانا بغسلها بيبقي في ايدي سكينة صغيرة بمشي عليها برفق خااااالص عشان لو فيها رمل او حبيبات طمي لكن مش بقشرها



واقطعها حلقات بالشكل ده لو الكوسة صغيرة ...او اقطعها نصفين بالطول وابتدي اقطع كل نصف ع حدة ده لو الكوسة حجمها كبير



واحط البصل وعليه التوابل في الحلة وعليهم الكوسة والطماطم واحط عليهم مقدار الشوربه وارفع الحلة علي النار ..عايزة تحطي قطع اللحم المسلوقة فيها يبقي حطيها لما تحطي الشوربه ..بس انا عندي في البيت مش بيحبو اللحم يتحط جواها


وبالهنا والشفا

مع تحياتى الطباح العربى


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

عن الكاتب

لقد تم توليد هذا النص من مولد النص العربى، حيث يمكنك أن تولد مثل هذا النص أو العديد من النصوص الأخرى إضافة إلى زيادة عدد الحروف التى يولدها التطبيق، إذا كنت تحتاج إلى عدد أكبر من الفقرات يتيح لك مولد النص العربى زيادة عدد الفقرات كما تريد، النص لن يبدو مقسما ولا يحوي أخطاء لغوية، مولد النص العربى مفيد لمصممي المواقع على وجه الخصوص، حيث يحتاج العميل فى كثير من الأحيان أن يطلع على صورة حقيقية لتصميم الموقع.

إعلان