طريقة عمل الارز ابرام المعمر مع الطباخ المصرى

طريقة عمل الارز ابرام المعمر مع الطباخ المصرى



عاوزة تعملى الارز البرام او المعمر الحادق صح يبقى اعملى زى ما هقولك و هتاكلى احلى ارز بجد و تحدى و هتجربى و تشوفى 
2 كوب ارز
2 كوب حليب دافىء
نصف كوب كريمة طهى
2ملعقة كبيرة مليانة سمنة و يا سلام لو سمنة بلدى
و لكل كوب رز ملعقة صغيرة ممسوحة ملح




ننقع الارز فى الحليب و الكريمة على الاقل خالص ساعة و كل ما اتنقع اكتر كان احلى و احلى انا نقعتة ساعتين

بأكد تانى الحليب يكون دافىء و مش سخن



اهم خطوة بقى عشان ناس كتير بتشتكى ان الارز بيلصق فى البرام 

عشان الارز ميلصقش يبقى سخنى البرام و هو فاضى الاول فى فرن سخن لمدة 5 دقايق كدا و تطلعى البرام و تدهنية زيت او سمنة والافضل سمنة بس مش كتير بسيط كدا بالفرشة على الجوانب و كل البرام يكون مدهون سمنة كويس جداا و بعدين تحطى الارز و تدخلية الفرن من غير ما يتغطى و لازم الفرن يكون ساخن جدا و فى الاول درجة الحرارة تكون عاليا و اول ما يتشرب السوائل تهدى النار الى المتوسط لحد ما الرز يستوى تمام




شايفيين اللون حلو ازاى و متحمر








و مفلفل كمان ازاى و مش معجن 

جربوه على ضمانتى




الوصفه من 
 




ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

عن الكاتب

لقد تم توليد هذا النص من مولد النص العربى، حيث يمكنك أن تولد مثل هذا النص أو العديد من النصوص الأخرى إضافة إلى زيادة عدد الحروف التى يولدها التطبيق، إذا كنت تحتاج إلى عدد أكبر من الفقرات يتيح لك مولد النص العربى زيادة عدد الفقرات كما تريد، النص لن يبدو مقسما ولا يحوي أخطاء لغوية، مولد النص العربى مفيد لمصممي المواقع على وجه الخصوص، حيث يحتاج العميل فى كثير من الأحيان أن يطلع على صورة حقيقية لتصميم الموقع.

إعلان