طريقة تحضير وعمل ورقة السمك دايت تابعنا
هذه الطريقة صحية ولذيذة بنفس الوقت
نتبل السمك بتوابل السمك (كمون – ثوم مطحون – بابريكا – فلفل ابيض او اسود )
ملح
عصير ليمون
نقطع بطاطس وفلفل رومي وطماطم وبصل شرائح
ونتبلهم بنفس التتبيلة
هذه الطريقة صحية ولذيذة بنفس الوقت
نتبل السمك بتوابل السمك (كمون – ثوم مطحون – بابريكا – فلفل ابيض او اسود )
ملح
عصير ليمون
نقطع بطاطس وفلفل رومي وطماطم وبصل شرائح
ونتبلهم بنفس التتبيلة
نحضر ورق زبدة او قصدير
ونضع في الاسفل البطاطس وعليها قليل من البصل ثم السمك
وعليه باقي المكونات
نغلق الورق اما بشكل الظرف
او كما عملته هنا بحركة جديدة ليخرج شكل الطبق ظريف ومحبب للنفس
ونضع في الاسفل البطاطس وعليها قليل من البصل ثم السمك
وعليه باقي المكونات
نغلق الورق اما بشكل الظرف
او كما عملته هنا بحركة جديدة ليخرج شكل الطبق ظريف ومحبب للنفس
نضع السمك بالفرن الساخن وما بيأخذ وقت
وافتحي الورقة وشمي الرائحة الزاكية
مغذى ولذيذ
مع تحياتى : الطباخ العربى





ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق