طريقة عمل الجمبرى بالليمون والثوم طريقة شهيه جدا
كونى السيدة الاولى والمميزة فى تحضير الطعام مع الطباخ العربى
كونى السيدة الاولى والمميزة فى تحضير الطعام مع الطباخ العربى
هنعمل النهاردة مع بعض اكلة لذيذة جدااا للجمبرى بطريقة سهلة تقدرى تحضريها وتقدميها على الغداء أو العشاء مع السلطات وكفتة الجمبرى الشهية …مفيش أسهل من كده تعالى يلا جربيها وقوليلنا رأيك .
المقادير:
كيلو جمبرى مقشر
½ كوب عصير ليمون
2 ملعقة كبيرة ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
2 ملعقة كزبرة مفرومة
ملعقة صغيرة بابريكا
ماء حسب الحاجة
2 ملعقة زبدة

كيلو جمبرى مقشر
½ كوب عصير ليمون
2 ملعقة كبيرة ثوم مفروم
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
2 ملعقة كزبرة مفرومة
ملعقة صغيرة بابريكا
ماء حسب الحاجة
2 ملعقة زبدة

طريقة التحضير:
1- ضعي الزيت في وعاء عميق وسخنيه جيدا، وضعي عليه الجمبري والملح حتى يتغير لونه، ثم ضعي الثوم المفروم مع التقليب.
2- ضعي الزبدة والكزبرة المفرومة والبابريكا وعصير الليمون على الجمبري واستمري في التقليب.
3- اذا احتاج الجمبري للمزيد من المياه، اتركيه لمدة 10 دقائق على النار، وبذلك يصبح الجمبري جاهزا
2- ضعي الزبدة والكزبرة المفرومة والبابريكا وعصير الليمون على الجمبري واستمري في التقليب.
3- اذا احتاج الجمبري للمزيد من المياه، اتركيه لمدة 10 دقائق على النار، وبذلك يصبح الجمبري جاهزا
وصفات اكل عربية
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق